Qi Gong

Qi Gong is een oude bewegingstherapie, geschikt voor jong en oud, die helpt om de levensvitaliteit te bevorderen door het cultiveren van Qi.

Dit gebeurt door het uitvoeren van korte kleine bewegingen die elk hun eigen doel hebben.

De Qi Gong die wij aanbieden is van medische aard, als toepassing om de gezondheid te versterken en de meridianen open te zetten en zo een betere weerstand te krijgen.

Qi Gong maakt deel uit van de TuiNabehandeling, zo kan u oefeningen krijgen met therapeutische doeleinden: versterken van de ademhaling, helpen loslaten van stress, versterken van spieren en creëren van ruimte in het hoofd. Het is ook een fantastische manier om terug in beweging te geraken na een herstel of periode van uitputting, of gewoon voor wie graag meer wilt bewegen op een gezonde en verantwoorde manier.

Het is een goed hulpmiddel tegen pijnen zoals artrose en reuma.

Het is meditatief, je hebt er niets voor nodig en kan het overal uitvoeren.

Het is mogelijk om tijdens de andere behandelingen oefeningen te krijgen die u thuis kunt beoefenen maar  ook willen we graag Qi Gong aanbieden op maat buiten de behandelingen om zo een stevige basis te ontwikkelen. Dit is mogelijk via privélessen.

yin yang, harmony, balance-4400830.jpg

Qi Gonglessen

Graag openen we de mogelijkheid om op ieders maat Qi Gong te kunnen beoefenen. Door persoonlijke, werkgerelateerde, medische of andere redenen, kan het soms moeilijk zijn om groepslessen te volgen.
Door op afspraak te werken, kan u het voor u geschikte moment inplannen zodat het mogelijk is om écht aanwezig te zijn.

Medische Qi Gong op maat, we bekijken welke vorm het beste bij u passen en nemen ruim de tijd om deze aan te leren en te herhalen.

Scroll naar boven