BehandelingGemiddelde duurtijdPrijs
Eerste afspraak acupunctuur, tuina, kindertuina+30 minuten langer dan een vervolgafspraak+20€ bovenop de prijs van een vervolgafspraak
Acupunctuur - vervolgafspraak45 tot 60 minuten50€
Tuina - vervolgafspraak60 tot 75 minuten60€
Kindertuina - vervolgafspraak30 minuten30€
Cosmetische acupunctuur90 tot 105 minuten100€
Qi Gong45 minuten40€
Chinese voetmassage 30 tot 45 minuten45€
Moxa bij stuitligging (inclusief moxa om mee naar huis te nemen)50 minuten75€
Cupping/lichaamsguasha30 tot 45 minuten45€
Verkennend gesprek zonder behandeling40 tot 60 minuten50€

Prijzen niet onderhevig aan BTW volgens art. 56Bis van het BTW-wetboek. Prijzen geldig vanaf 01/04/2024.

Onze acupunctuur- en tuinabehandelingen kunnen cupping, guasha, qi gong, voetmassage of moxa bevatten indien dit voor u aangewezen is. (dit is inbegrepen in de prijs van een behandeling)

Rookstopacupunctuur: even lang en dezelfde prijs als ‘gewone’ acupunctuur.

Aangezien Nathalie geregistreerd acupuncturist is bij de wettelijk erkende beroepsvereniging EUFOM, kan door sommige mutualiteiten een gedeelte van de kosten vanuit de aanvullende verzekering voor acupunctuur gerecupereerd worden. 

Via deze link kan u een overzicht vinden van alle mutualiteiten en hun terugbetaling: overzicht_terugbetalingen.pdf (eufom.com)

Cadeaubon

Op zoek naar een Zen cadeautje voor een geliefde, collega, kind of familielid? Het is mogelijk om voor elk van onze behandelingen een cadeaubon aan te kopen. De aankoop kan volledig online gebeuren of persoonlijk in de praktijk. Bons blijven 6 maanden geldig na uitgifte.

Voor Tuina en acupunctuur is steeds een eerste afspraak met intakegesprek nodig. U kan dus voor deze behandelingen geen vervolgbehandeling cadeau geven aan iemand die voor het eerst komt. Een eerste afspraak kan natuurlijk wel.

U kan de aanvraag doen via ons contactformulier of gewoon vragen bij uw volgende behandeling 🙂 

Annuleringsbeleid

Goede afspraken maken goede vrienden! 

Wanneer u een afspraak bij ons heeft gemaakt, betekent dit dat we tijd exclusief voor u in ons schema hebben gereserveerd. We zetten de praktijk voor u klaar, verwarmen de ruimte, bereiden uw dossier voor en laden ons energetisch op om u zo goed mogelijk te kunnen verzorgen. We rekenen er dan ook op dat u uw afspraak naleeft. Indien niet, kost dit voor ons niet enkel energie maar neemt u ook een plaats in beslag die aan iemand anders zou kunnen worden gegeven.

Moest er toch iets gebeuren waardoor u niet op uw afspraak kunt komen, vragen wij u om ons tijdig te verwittigen zodat wij de afspraak aan iemand anders kunnen geven. Gelieve dit te doen via mail of via ons contactformulier. U kan ook antwoorden op de bevestigingsmail.

Gebeurt dit niet en komt u uw afspraak niet na, zien we ons genoodzaakt om de verloren afspraak alsnog aan te rekenen aan het tarief volgens bovenstaande prijzen.

Deze info staat ook in onze ’terms and conditions’ wanneer u een afspraak boekt.

Dankuwel 🙂 

Scroll naar boven